Més de 300 persones majors de La Pobla gestionen l’abonament anual d’FGV a través de l’Ajuntament

0
333

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha renovat el conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per aconseguir millores en el preu dels abonaments dels jubilats, pensionistes, majors de 55 anys i persones amb discapacitat física o psíquica. Gràcies a este acord s’aconsegueix un descompte significatiu sobre el preu final, fixat en 91, 5 amb una validesa anual.

metrovalencia-viajerosPer a complementar esta rebaixa, el Consistori finança el 35% del cost d’estos abonaments, per la qual cosa les persones beneficiàries només han de pagar 60 euros per a obtindre el seu bonometro. En total s’han sumat a la iniciativa 326 veïns i veïnes, dels quals 287 han renovat les seues targetes i 39 l’han expedit per primera vegada.

L’objectiu de l’equip de Govern és garantir uns preus per al transport assequibles, sobretot per als nuclis de població que més ús fan del transport públic. L’Ajuntament de la Pobla de Farnals, a través del Centre d’Informació Juvenil, també ha tramitat l’abonament de Metrovalència per als estudiants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here