Més de 30 parelles lingüístiques participen en una nova edició del Voluntariat pel Valencià a Torrent

342

Torrent-Parelles-Voluntariat-Valencia

La sala d’actes de la Casa de la Cultura ha sigut el marc escollit per a l’acte d’inici d’una nova edició del Voluntariat pel Valencià, en la qual enguany participen més de 30 parelles lingüístiques. Una iniciativa organitzada per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià en col·laboració amb Escola Valenciana i que té com a objectiu aprendre valencià i augmentar-ne l’ús social.

L’acte va concloure amb l’actuació d’Argila Teatre que va presentar La biblioteca prodigiosa. Petit recull de narrativa valenciana actual, amb l’actriu i escriptora M. Carmen Sáez, que va estar acompanyada pel cantant Nestor Mont, qui va presentar les cançons del seu disc a tots els presents, entre els quals es trobava el regidor de Cultura, Valencià i Turimse, Modest Muñoz.

El Voluntariat pel Valencià és una campanya activa tot l’any, totes aquelles persones que estiguen interessades a aprendre a parlar valencià o que vulguen dedicar el seu temps lliure a ensenyar a parlar valencià poden adreçar-se a l’Oficina de Promoció i

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.