Més de 200 persones participen en l’acte central de campanya de Compromís de l’Horta Nord a Burjassot

554

acte campanya compromís horta nord burjassotLa candidatura conjunta Compromís-Podemos És el moment ha celebrat aquest dimecres l’acte central de campanya de l’Horta Nord al teatre Tívoli de Burjassot. Ho ha fet amb un sopar-tertúlia on els més de 200 assistents han pogut escoltar les propostes de la candidatura. En total, han participat més de 200 simpatitzants procedents dels col·lectius de Burjassot, Godella, Paterna, Moncada i Rocafort.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur, i el secretari general municipal, Amadeo Mir, han exercit d’amfitrions d’un acte on han participat el president de les Corts per Compromís, Enric Morera, el secretari general de Podemos al País Valencià, Antonio Montiel (intervenció del qual no estava prevista), la diputada Sandra Mínguez, i la candidata al Congrés per València Rosanna Pastor. Tots ells han explicat els eixos del programa electoral i han respost a les preguntes plantejades per l’audiència.

Tant Morera com Montiel han insistit en l’oportunitat que s’obri, després de l’esperançador canvi ocorregut a casa nostra, de dur ara la veu dels valencians i valencianes al Congrés, conformant un grup parlamentari valencià que defense veritablement els nostres interessos.

En la mateixa línia, Pastor, en un emotiu discurs, ha explicat que ja és hora que el nostre territori li corresponga “el blat, i no la palla”, com ha vingut succeint estos últims anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.