Més de 1500 veïns i veïnes d’Alaquàs han gaudit de la programación d’Alaquàs Crea

0
50

La companyia Carabau Teatre ha estat l’encarregada de tancar la programació “Alaquàs Crea” organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per als caps de setmana del mes de maig. El grup va representar amb gran èxit de participació “La Discreta Enamorada”. L’actuació va tindre lloc el passat dissabte 25 de maig al claustre del Castell d’Alaquàs.
La iniciativa “Alaquàs Crea” ha aconseguit que més de 1500 veïns i veïnes d’Alaquàs hagen gaudit al llarg d’aquest mes, i de manera gratuïta, de diverses actuacions lúdiques i culturals. La programació ha suposat un gran èxit de participació i la possibilitat de promocionar el treball dels joves creadors locals, objectiu prioritari de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Música, teatre, ball, moda i cinema han omplit el Castell d’Alaquàs durant els caps de setmana del mes de maig. La programació va estar inaugurada pel grup revelació d’Alaquàs El Tio la Careta, que va presentar al Castell el seu nou disc “Tiempo de Títeres” i seguida per altres actuacions com la del cantautor Mario García o la projecció del curtmetratge “El Vendedor de Humo” a càrrec del seu productor Carlos Escutia, guanyador del Goya 2013 al millor curtmetrage d’animació. Una de les activitats que més expectació va aconseguir va ser la Fashion Day organitzada per la Casa de Joventut Sauqala i els Corresponsals Juvenils així com les finals del PREFRA per seleccionar els grups valencians que actuaran al festival. Un taller de breakdance i altres activitats esportives han completat la programació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.