Meliana sona al Palau de la Música

948

El Conservatori Professional Municipal de Música de Meliana va interpretar un concert al Palau de la Música de València amb el lema de ‘Meliana sona al Palau’. Un concert homenatge en memòria del músic i compositor de Benaguasil José Luis Civera, qui fou professor del Conservatori de Meliana i que va morir fa just un any.

El poble de Meliana va omplir la sala principal del Palau, la sala José Iturbi. En diferents moments, les nombroses persones assistents van ovacionar amb aplaudiments de diversos minuts les interpretacions, especialment les dos últimes peces, el ‘Pankrator’ i la cançó composta i interpretada pel claustre dedicada al mestre, de la qual es va lliurar a la família una còpia de la partitura i un recordatori.

El Conservatori Municipal de Música de Meliana, de nivell elemental i professional, té una trajectòria de 24 anys i actualment compta amb 20 professors i professores de diferents instruments i matèries per a un total de 204 alumnes, la majoria de Meliana, que abasten fins a 20 municipis diferents, principalment de l’Horta Nord.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.