Meliana modifica el pressupost per tal d’incloure la inversió per a la gespa artifical del camp de futbol i dos pistes de pàdel

0
70
Bankia

En l’últim ple, el PP va haver d’incloure una modificació pressupostària per a corregir en l’aprovació inicial dels pressupostos del 26 de març. Concretament, no s’havia contemplat la part corresponent de l’Ajuntament, 175.000 € -el 50% de la inversió-, per a atendre la instal•lació de gespa artificial d’un camp de futbol 7 i la construcció de dos pistes de pàdel, que la Diputació subvenciona en l’altre 50% dins del programa Sona la Dipu, i que fou aprovat per unanimitat pel consistori el passat 29 de desembre.
L’acord obligava expressament l’Ajuntament a consignar esta quantitat en els pressupostos del 2009 per a no perdre la subvenció.

Segons el portaveu del Bloc, Josep Riera, esta formació va detectar este error important i van proposar al govern que el corregira abans de l’aprovació inicial dels pressupostos, “fet que no van atendre”.

El Bloc va presentar una reclamació al pressupost per a garantir que no es perguera la subvenció i ara, amb la modificació pressupostària aprovada ja s’han consignat els 175.000 € necessaris per a la inversió en estes instal•lacions esportives.

Segons Riera, això obliga ara al govern popular a revisar el Pla Econòmic Financer de l’Ajuntament i remetre’l de nou a la Generalitat, quan fa només un mes i mig que ja va haver de ser revisat per a l’aprovació inicial dels pressupostos.

Este pla obliga l’Ajuntament de Meliana fins el 2011 a aplicar criteris de control de la despesa, que el PP està incomplint, segons Riera.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here