Meliana modifica el pressupost per tal d’incloure la inversió per a la gespa artifical del camp de futbol i dos pistes de pàdel

363

En l’últim ple, el PP va haver d’incloure una modificació pressupostària per a corregir en l’aprovació inicial dels pressupostos del 26 de març. Concretament, no s’havia contemplat la part corresponent de l’Ajuntament, 175.000 € -el 50% de la inversió-, per a atendre la instal•lació de gespa artificial d’un camp de futbol 7 i la construcció de dos pistes de pàdel, que la Diputació subvenciona en l’altre 50% dins del programa Sona la Dipu, i que fou aprovat per unanimitat pel consistori el passat 29 de desembre.
L’acord obligava expressament l’Ajuntament a consignar esta quantitat en els pressupostos del 2009 per a no perdre la subvenció.

Segons el portaveu del Bloc, Josep Riera, esta formació va detectar este error important i van proposar al govern que el corregira abans de l’aprovació inicial dels pressupostos, “fet que no van atendre”.

El Bloc va presentar una reclamació al pressupost per a garantir que no es perguera la subvenció i ara, amb la modificació pressupostària aprovada ja s’han consignat els 175.000 € necessaris per a la inversió en estes instal•lacions esportives.

Segons Riera, això obliga ara al govern popular a revisar el Pla Econòmic Financer de l’Ajuntament i remetre’l de nou a la Generalitat, quan fa només un mes i mig que ja va haver de ser revisat per a l’aprovació inicial dels pressupostos.

Este pla obliga l’Ajuntament de Meliana fins el 2011 a aplicar criteris de control de la despesa, que el PP està incomplint, segons Riera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.