Meliana ja disposa del Ban2.0 per WhatsApp

0
641

De la mateixa manera que ja han fet els ajuntaments de Foios i Albalat dels Sorells, des de fa poc més d’un mes l’Ajuntament de Meliana ja disposa del servici de Ban2.0 per WhatsApp.

El sistema consistix a fer ús d’una aplicació per a mòbil molt generalitzada com és el WhatsApp per a fer arribar els bans municipals a la ciutadania. Així, la regidora de Transparència, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Meliana, Laura Peris destaca que “l’ús de les noves tecnologies ens facilita molt el contacte amb els veïns i les veïnes del poble. Hui, tot el món té un telèfon mòbil i esta aplicació està molt estesa”.

L’avantatge és que es pot fer arribar la informació d’una manera fàcil, directa i que sempre es pot consultar. Com també ocorre amb la Línia Verda, una altra de les aplicacions en funcionament des de fa més temps, en este cas per a la comunicació d’incidències en la via pública.

Fins ara, Meliana només comptava amb el servici de ban per la web municipal o la tradicional veu pública per megafonia, però en este últim cas el sistema planteja molts problemes per les avaries constants, per una sonoritat irregular i canviant en funció de les condicions climatològiques i altres problemes afegits. “El Ban2.0 és molt còmode i ha tingut molt bona acollida. En poc més d’un més ja tenim 785 usuaris i usuàries”, conclou Peris.

El sistema és molt senzill. Cal gravar-se en la llista de contactes el número de mòbil 610.525.889 com a Ban2.0. Després, s’ha d’enviar un missatge de WhatsApp a eixe número amb el text “ALTA BAN”. Des de l’Ajuntament el donaran d’alta i, a partir d’eixe moment, ja es rebran els bans municipals al mòbil personal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here