Meliana ja disposa del Ban2.0 per WhatsApp

1319

De la mateixa manera que ja han fet els ajuntaments de Foios i Albalat dels Sorells, des de fa poc més d’un mes l’Ajuntament de Meliana ja disposa del servici de Ban2.0 per WhatsApp.

El sistema consistix a fer ús d’una aplicació per a mòbil molt generalitzada com és el WhatsApp per a fer arribar els bans municipals a la ciutadania. Així, la regidora de Transparència, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Meliana, Laura Peris destaca que “l’ús de les noves tecnologies ens facilita molt el contacte amb els veïns i les veïnes del poble. Hui, tot el món té un telèfon mòbil i esta aplicació està molt estesa”.

L’avantatge és que es pot fer arribar la informació d’una manera fàcil, directa i que sempre es pot consultar. Com també ocorre amb la Línia Verda, una altra de les aplicacions en funcionament des de fa més temps, en este cas per a la comunicació d’incidències en la via pública.

Fins ara, Meliana només comptava amb el servici de ban per la web municipal o la tradicional veu pública per megafonia, però en este últim cas el sistema planteja molts problemes per les avaries constants, per una sonoritat irregular i canviant en funció de les condicions climatològiques i altres problemes afegits. “El Ban2.0 és molt còmode i ha tingut molt bona acollida. En poc més d’un més ja tenim 785 usuaris i usuàries”, conclou Peris.

El sistema és molt senzill. Cal gravar-se en la llista de contactes el número de mòbil 610.525.889 com a Ban2.0. Després, s’ha d’enviar un missatge de WhatsApp a eixe número amb el text “ALTA BAN”. Des de l’Ajuntament el donaran d’alta i, a partir d’eixe moment, ja es rebran els bans municipals al mòbil personal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.