Meliana invertix 115.000 euros en millores al poliesportiu municipal

629

Poliesportiu1003161L’Ajuntament de Meliana ha fet diverses inversions els últims mesos per un total de 115.000 euros, amb diverses subvencions de la Diputació del 2015. Concretament, 83.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles i 32.000 euros de la subvenció per a equipament, material i instal·lacions.

Com diu la regidora d’Esports i Salut, Esther Garcia (PSOE), “l’àrea d’esports té un pla de treball per a la millora de les instal·lacions i dels servicis del conjunt del poliesportiu que ja estem executant. Les subvencions de la Diputació ens han permés fer actuacions importants”. Així, s’ha dotat d’il·luminació led les pistes esportives del CEIP El Crist, s’ha dotat de megafonia totes les instal·lacions, s’han col·locat cistelles de minibàsquet o s’ha pintat el carrer de pilota, entre altres.

L'actuació de 83.000 euros ha sigut la inversió en sanejament i el formigonat de l’espai entre la grada i el camp de futbol, amb la finalitat que el públic assistent estiga més còmode i per a evitar l’entrada de brutícia a la gespa artificial, tal com s’havia demanat pels diversos clubs de futbol.

L’alcalde de Meliana i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, explica que “s’ha fet una canalització per a recollir totes les aigües brutes del poliesportiu i connectar-les a l’estació de bombeig prevista al carrer Calvari que impulsarà les aigües residuals de la part de baix del poble a la canonada de l’EDAR que va fins a la depuradora d’Alboraia”. Es tracta d’una actuació important per a la millora mediambiental. La canalització del carrer Calvari i l’estació de bombeig estan previstes en els pressupostos del 2016 amb una dotació de 90.000 euros i ja s’esta preparant.

Finalment, la regidora socialista conclou que “a més de continuar treballant per la construcció del pavelló cobert multiusos, conjuntament amb la Generalitat, des de la regidoria tenim previstes altres actuacions immediates, com ara la millora de l’entorn de les piscines i també de les pistes de petanca ubicades per diferents jardins i espais del municipi”. Estes actuacions estan programades i es troben en diferents moments per a la seua execució.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.