Meliana inicia el expedient per nomenar filla adoptiva a la doctora Ana Lluch Hernández

1556

L’Ajuntament de Meliana ha iniciat l’expedient per nomenar filla adoptiva del municipi a la doctora Ana Lluch Hernández, natural de Bonrepòs i Mirambell i resident a Meliana. Lluch és una prestigiosa oncòloga i investigadora, membre de la Real Academia de Medicina de la Comunitat Valenciana.

Bonrepos. Ana Lluch. doctora. Real Academia de Medicina dde la Comunitat Valenciana

El seu nomenament com a filla adoptiva s’inicia per una iniciativa popular recolzada per més de 2.000 signatures que han fet que l’Ajuntament inicie formalment la tramitació de l’expedient administratiu corresponent mitjançant una resolució d’Alcaldia del 13 de juliol. Resolució que s’ha fet pública a través del Butlletí Oficial de la Província en compliment del Reglament de Protocol, Cerimonial, Honors i Distincions de l’Ajuntament de Meliana.

Segons aquest reglament, s’obri ara el termini de 15 dies hàbils per que es puguen presentar les al·legacions que es consideren oportunes així com les adhesions al referit nomenament per part de les persones o entitats que tinguen voluntat de recolzar la proposta.

La doctora Ana Lluch va rebre l’abril passat la medalla del Consell Valencià de Cultura en un acte al que va assistir el president de la Generalitat, Ximo Puig. L’acta de concessió de la medalla del CVC recollia: “la doctora Lluch és fidel exponent d’un principi assumit pel Consell Valencià de Cultura com a eix de la seua missió. Anna Lluch, en les seues investigacions i aportacions en el camp de l’oncologia, se’ns manifesta com un referent internacional de la lluita contra el càncer de mama, amb la seua contribució per tal d’identificar i avaluar marcadors tumorals. Però l’arrelament a la identitat pròpia la du a unir ciència i cultura, com un tot indestriable, que propicia des de la solidaritat, la preocupació social o la inquietud formativa, un servici a la comunitat que formem les valencianes i els valencians”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.