Meliana incorpora cinc peons agrícoles amb el programa d’ocupació rural

1494

L’Ajuntament de Meliana ha incorporat cinc peons agrícoles dins del programa de Millora mediambiental i neteja de camins, séquies, desguassos, carril bici i platges del terme municipal.

Per a estes contractacions, el Consistori ha rebut una subvenció de 18.176 euros del Servici Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). La duració dels contractes és de dos mesos, agost i setembre. El programa està adreçat a persones inscrites durant l'últim any en el règim agrari de la seguretat social.

Com indica la regidora d’Agricultura, Amparo Martí, “estes contractacions són molt útils per a fer en estiu el manteniment de les infraestructures agrícoles del terme de titularitat municipal”.

Una de les faenes importants és la neteja de brossa d’estos espais, també com a preparació de cara a les pluges de la tardor per tal de facilitar que l’aigua córrega bé per les séquies i evitar embossos. El pla d’actuació l’ha realitzat l’Oficina Tècnica d’Urbanisme i la supervisió es realitza des de la Brigada d’Obres i Servicis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.