Meliana financiarà gràcies al pla d’inversions de la Diputació 5 projectes per import de 1'3 milions

959

El ple de l’Ajuntament de Meliana ha aprovat, amb els vots a favor de Compromís, PSPV i Unides Podem el pla d’inversions de la Diputació per 2020-2021, en cinc projectes, que suposarà una inversió total d’1’3 milions dels quals 818.819 correspondran a la subvenció de la Diputació i la resta a fons propis i altres línies de subvenció d’altres administracions.

Meliana ja havia incorporat als pressupostos municipals del 2020 el canvi de la gespa artificial del camp de futbol i la remodelació dels accessos al barri de Nolla, a la fàbrica Schneider i el palauet de Nolla.

Ara gracies a l'ajuda de la Diputació, Meliana incorporarà dos grans projectes més, com ara la rehabilitació del futur edifici per a tota l’àrea social municipal i la instal·lació de diferents punts generadors d’energia fotovoltaica a l’entorn del poliesportiu municipal i del CEIP El Crist.

Un quint projecte serà una actuació sobre la xarxa de clavegueram al carrer Mestre Serrano. Meliana també redactarà el Pla urbà d’acció municipal (PUAM), de planificació de les inversions municipals per als pròxims anys.

L'alcalde de Meliana ha explicat que “totes aquestes inversions són accions concretes per a desplegar els difrerents documents estratègics i de planificació que l’Ajuntament de Meliana ha aprovat, gràcies a l’impuls del govern municipal, durant els últims anys”.

Riera ha recordat que “en els exercicis pressupostaris 2020-2021, l’Ajuntament de Meliana invertirà més de 5 milions d’euros, ja que, cal recordar, també haurà d’executar la construcció del centre de dia per a persones majors, amb una inversió de 3,3 milions i altres actuacions menors corresponents a inversions amb recursos propis o a altres subvencions, com ara la rehabilitació de l’aulari de l’Escola de Persones Adultes (EPA), a punt de començar, o algunes de les que s’han executat en els primers mesos d’enguany".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.