Meliana finalitza les dos fases de remodelació de l’edifici consistorial

761

L’Ajuntament de Meliana ha executat, amb un cost d’uns 83.000 euros, les dos fases de remodelació previstes en diferents dependències administratives de l’edifici consistorial. Este obres complenten les obres executades a principi d’any.

Obres ajuntament MelianaAra, aprofitant les vacances d’estiu, Meliana ha executat les obres de l’àrea administrativa de la planta baixa, amb la finalitat de facilitar-ne l’accessibilitat i guanyar espai de treball de cara a la implantació de l’administració electrònica al llarg de la tardor i l’hivern que ve. Així, l’ajuntament ha actuat al mostrador de recepció i, a l’interior, s’ha guanyat un nou espai de treball amb la supressió d’un magatzem. S’ha millorat la il·luminació, la retolació i s’ha guanyat en imatge corporativa. També s’ha fet una millora a l’ascensor. En esta segona fase s’ha fet una inversió d’uns 28.000 euros.

L’alcaldessa accidental i regidora de Personal, Maria Pilar Asensio ha explicat que «en les dos fases a més hi ha hagut una actuació important de dotació d’armariat integrat amb l’espai, d’actuació en la climatització i en l’eficiència energètica». També s’ha buscat l’execució de les obres coincidint en períodes vacacionals per a una millor reubicació del personal. Mentrestant, l’accés a l’Ajuntament s’ha realitzat per l’antiga entrada des de la plaça Major.

Asensio explica que «això ha permés que, durant este temps, molta gent haja conegut o s’haja retrobat amb les dependències municipals més antigues i amb més valor patrimonial, llocs que al llarg d’esta legislatura es poden visitar en dates senyalades com ara en les Festes Majors o coincidint amb els actes del 9 d’Octubre».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.