Meliana exposa al conseller Marzá les seues necessitats en infraestructures educatives i esportives

629

VisitaMarzà1310151Este dimarts, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha mantingut una reunió de treball amb l’equip de Govern municipal a l’Ajuntament de Meliana presidit per l’alcalde, Josep Riera. Dita reunió ha servit per a fer una aproximació a temes pendents al municipi de competència de la Conselleria en les seues diferents àrees. La visita s’ha iniciat amb la firma del conseller en el Llibre d’Or de l’Ajuntament.

Segons ha destacat l’alcalde, “només es va constituir el nou govern de la Generalitat, vam sol·licitar una reunió amb el conseller Marzà per a tractar diversos temes importants de l’àmbit de la seua Conselleria al nostre municipi. Sabíem que l’agenda era molt ajustada i per això hem d’agrair al conseller que només ha pogut haja atés la petició”.

Els temes tractats han sigut la realitat de la situació del món educatiu i l’escolarització a Meliana; la construcció pendent des del 2009 del pavelló cobert multiusos dins del Pla d’Inversions Productives o Pla Confianza i s’ha aprofitat per fer-lo coneixedor del patrimoni cultural del mosaic Nolla i del projecte de rehabilitació del palauet de Nolla que porta a terme l’Ajuntament. El conseller ha pogut fer una visita ràpida al dit edifici de camí al nucli de Roca, on ha dinat amb el Govern municipal.

En este sentit, el responsable municipal explica que “tant la regidora d’Educació, Susana Marín, com els regidors d’Esports i Cultura, Paco Melenchón i Pere Cano, han anat exposant les necessitats, i finalment se li ha lliurat al conseller una carpeta amb els respectius dossiers perquè tinga informació concreta sobre la situació de tots els temes”.

En l’àmbit educatiu, s’ha constatat la situació de massificació dels diferents centres de Primària i de Secundària i la necessitat de crear una nova línia d’Infantil i Primària, amb la construcció d’un centre nou a mitjà termini i la construcció d’un aulari nou a l’IES la Garrigosa, tal com ja es va reclamar al 2009.

L’alcalde ha manifestat que “en estos temes i en la resta, el conseller ha pres molt d’interés i s’ha compromés ha acordar amb l’Ajuntament un full de ruta a curt i mitjà termini per a tractar de donar resposta a les diferents necessitats, un fet que ha sigut molt ben valorat pel govern local”. També s’ha tractat el tema dels conservatoris municipals i la necessitat d’un mapa escolar dels ensenyaments musicals i una línia de treball per a garantir el futur dels dits centres educatius.

Per part de l’Ajuntament “també hem agraït l’interés que la Consellaria s’ha pres en diferents temes vinculats a l’inici d’este curs escolar, com ara el desdoblament de dos grups d’Infantil, el transport escolar des del nucli de Roca i Cuiper, o el reforç del personal d’educació especial”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.