Meliana executa la segona fase de millora del polígon industrial de la Closa

408

L’Ajuntament de Meliana està a punt de finalitzar una segona fase de millora del polígon industrial i de serveis de la Closa centrada, en aquesta ocasió, en els aspectes de millora de la seguretat en diferents aspectes. La inversió total serà de 163.000 euros, subvencionada al 80% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Meliana obras poligono la ClosaSi en la primera fase es milloraren aspectes com ara l’enllumenat, l’aparcament o l’arbrat; ara l’actuació està vinculada a millorar els aspectes de la seguretat.

Meliana està actuant en els diferents passos de vianants de l’àmbit amb l’adequació de 36 orelles de seguretat per a protegir els vianants i millorar-ne l’accessibilitat; en la instal·lació de nou hidrants per a bombers per a garantir l’actuació al 100% de les empreses en el cas d’incendi, i en la instal·lació de nou càmeres de videovigilància per a controlar els accessos, el trànsit i els punts sensibles de subministraments.

Les càmeres estaran connectades i seran supervisades des de la mateixa sala de control. L’actuació al polígon també inclou la millora de la senyalització viària.

L’empresa adjudicatària de les obres, SOGESER, inclou com a millora l’asfaltatge del solar municipal ubicat al polígon i que s’utilitza com a magatzem de materials, repostos i equipaments.

Tal com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “Meliana ha apostat per millorar i adequar l’àmbit del polígon industrial de la Closa, centre de l’activitat empresarial de Meliana. Amb totes aquestes millores, juntament amb el desplegament de la fibra òptica, s’ha generat un polígon empresarial per a xicotetes i mitjanes empreses molt complet, amb tots els serveis, competitiu i plenament integrat amb la trama urbana del municipi”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.