Meliana es plenarà de música, milotxes, cervesa, orxata, verdura i fruita en motiu del II Mercat de la Terra de Roca

0
620

El Mercat de la Terra de Roca celebra aquest diumenge en Meliana la seua II edició. A les habituals parades de verdura, fruita, pa artesà i transformats se suma per al diumenge 9 d’abril un concert de música reggae en valencià i un taller de milotxes.

El grup Gravity Sound System será l’encarregat d’amenitzar la jornada que començarà a les 10 del matí i que acabarà a les 15:00 hores. El grup tocarà els seues temes de reggae en valencià mentre que els assistents al mercat completen la seua cistella de la compra o prenen una cervesa artesanal o una orxata ecològica.

D’altra banda, el club de Milotxes de València ha organitzat un taller obert de milotxes per a tota la família, una activitat molt habitual en aquestes dates.

La I edició del Mercat de la Terra de Roca va reunir a centenars de persones de Meliana però també d’altres localitats com ara Alboraia, Bonrepòs,… que aprofitaren per a conéixer els productors de la seua zona i fer les seues compres. El mercat, que és una iniciativa de la Regidoria d’Agricultura de Meliana, pretèn consolidar-se com una cita habitual i, per això, se celebra una vegada al mes al.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here