Meliana es plenarà de música, milotxes, cervesa, orxata, verdura i fruita en motiu del II Mercat de la Terra de Roca

1113

El Mercat de la Terra de Roca celebra aquest diumenge en Meliana la seua II edició. A les habituals parades de verdura, fruita, pa artesà i transformats se suma per al diumenge 9 d’abril un concert de música reggae en valencià i un taller de milotxes.

El grup Gravity Sound System será l’encarregat d’amenitzar la jornada que començarà a les 10 del matí i que acabarà a les 15:00 hores. El grup tocarà els seues temes de reggae en valencià mentre que els assistents al mercat completen la seua cistella de la compra o prenen una cervesa artesanal o una orxata ecològica.

D’altra banda, el club de Milotxes de València ha organitzat un taller obert de milotxes per a tota la família, una activitat molt habitual en aquestes dates.

La I edició del Mercat de la Terra de Roca va reunir a centenars de persones de Meliana però també d’altres localitats com ara Alboraia, Bonrepòs,… que aprofitaren per a conéixer els productors de la seua zona i fer les seues compres. El mercat, que és una iniciativa de la Regidoria d’Agricultura de Meliana, pretèn consolidar-se com una cita habitual i, per això, se celebra una vegada al mes al.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.