Meliana dona la benvinguda al Nadal amb l’encesa de llums

40 lecturas

L’Ajuntament de Meliana, per mitjà de les regidories de Festes i Foment Econòmic ha organitzat una àmplia programació d’activitats de Nadal i Reis i d’accions per a estimular les compres d’aquestes dates en el comerç local. El primer acte ha sigut aquest divendres amb l’encesa dels llums de Nadal.

Així, com explica la regidora de Festes, Maria Pilar Asensio, “un any més hem començat amb l’encesa de llums amb una festa molt animada a la plaça Major que ha suposat la presentació oficial de la decoració i l’ambient nadalencs”. L’acte ha estat amenitzat per la banda de l’Associació Amics de la Música de Meliana i s’ha repartit xocolate per a les 500 persones que s’hi han inscrit al llarg de la setmana i que han participat d’una manera molt ordenada, gràcies a la col·laboració d’entitats com Meliana Contra el Càncer, les Ames de Casa, les Cambreres del Crist o l’Associació Amics de la Música.

Respecte de la decoració nadalenca, la responsable detalla: “tot i que el cor de l’ambientació és la plaça Major amb la decoració de la façana de l’Ajuntament, l’arbre enmig de la plaça i els llums d’ambientació, enguany hem afegit més llums en diferents punts del poble”. Així, a més de l’eix comercial format per l’avinguda Santa Maria i el carrer Rei en Jaume, la il·luminació arriba a les diferents entrades al municipi i a les places i llocs més emblemàtics. En la decoració, també han col·laborat les Ames de Casa amb l’elaboració de motius nadalencs de punt de ganxo.

Una altra de les activitats que pren impuls és el concurs de betlems. La recentment creada Associació Betlemista de Meliana pren el relleu de la Penya la Forca. El concurs celebra enguany l’edició que fa quaranta-cinc. El jurat els visitarà del 14 al 17 de desembre. De la mateixa manera, des de l’1 de desembre i fins al 15 de desembre s’està fent la inscripció per a les comandes reials. Asensio incideix: “es tracta, per tant, dels preparatius per a les festes i per a tot un seguit d’activitats que vindran a partir del 23 de desembre i que s’allargaran fins al 5 de gener amb la Nit de Reis. En els primers dies, ja hi ha 200 inscripcions per a les comandes reials”.

D’altra banda, la regidora de Foment Econòmic, Amparo Martí, destaca; “durant tots aquests dies desplegarem una campanya de promoció de les compres en el comerç local, un dels motors de la vida de Meliana”. Així, s’ha creat una imatge pròpia que conjuga els motius nadalencs amb el tret més identificador de Meliana que suposa el mosaic Nolla. Una imatge que estarà present en tanques publicitàries, els programes de mà i en diferent material promocional, com ara llibretes i tasses.

Finalment, Martí insisteix: “l’ambientació de llums, la decoració nadalenca, la música als carrers i les activitats programades faran que hi haja molta activitat als carrers que estimulen la visita als nostres comerços”. Enguany, també hi ha diversos arbres decorats amb motius nadalencs per les zones comercials i els comerços locals també podran participar en el concurs de betlems amb la decoració dels seus aparadors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí