Meliana contracta cinc persones a l'estiu per a tasques de manteniment

709

L'Ajuntament de Meliana està aprofitant els mesos d'estiu per a realitzar diferents tasques de manteniment a la via pública i en edificis municipals. Amb esta finalitat, està fent ús del pla d'ocupació municipal amb els recursos econòmics propis que hi ha consignats en els pressupostos municipals del 2016, més de 30.000 euros.

Com explica l'alcaldessa accidental i regidora de Personal, Maria Pilar Asensio, “ara mateix s'estan realitzant millores en diferents voreres i calçades del poble que presentaven incidències des de fa anys, i també s'aprofitarà el període de vacances escolars per a pintar a fons els diferents centres educatius del poble de competència municipal, un tema pendent també des de fa anys”. Amb esta finalitat, s'ha contractat cinc persones majors de 45 anys, un oficial d'obra i dos operaris; i un oficial pintor i un operari.

Com explica la responsable municipal, “el següent pas serà impulsar els diferents plans promoguts per la Generalitat al final de juliol i principi d'agost per tal de posar-los en marxa al setembre amb noves contractacions a què es podrà destinar, en conjunt, més de 42.000 euros”. Amb esta finalitat ja s'estan preparant i tramitant les diferents sol·licituds.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.