Meliana canvia de lloc i de format la Mostra de Paella de Fetge de Bou per a la seua tercera edició

0
11 lecturas
Meliana ha sigut fidel a la seua cita anual gastronòmica encara que, enguany, atesa la situació de crisi sanitària i les restriccions vigents, en lloc del format de concurs s’ha optat per la Mostra de Paella de Fetge de Bou.
Menjat Meliana 2021Enguany haguera sigut el tercer concurs que, com a tal, se li donarà continuïtat l’any que ve, igual que amb les Postres de Cacau del Collaret.
La cita ha sigut al patí de l’emblemàtic palauet de Nolla i amb una representació de la millor cuina de la zona agrupada al voltant del club de producte Tastem l’Horta de Turisme Carraixet. Així, hi han participat els restaurants El Racó, la Barraca de Toni Montoliu i Ca Xoret, de Meliana; Jadelu de Foios i La Lluna de València d’Almàssera.
L’acte ha comptat amb l’assistència del director general de Desenvolupament Rural, David Torres, qui mostra molt d’interés a conéixer aquest certament per tal de vore les possibles vinculacions a la marca Molt de Gust creada per la Generalitat i que té la finalitat de millorar el posicionament, la difusió i la visibilitat dels productes valencians.
També es va comptar amb la presència del secretari general de la Unió, Carles Peris, qui habitualment dona suport a aquestes iniciatives que s’impulsen des de Meliana.

La setmana gastronòmica Menja’t Meliana enguany estarà en marxa fins al 4 d’abril i es podran assaborir menús de molta qualitat i de producte de temporada i de proximitat en set dels restaurants del municipi: Ca Xoret, Ca Pepico, el Baret de Roca i Napicol, al nucli de Roca; i El Racó, la Barraca de Montoliu i el Café Gurugú, a Meliana. Un plaer que es pot complementar amb la visita del palauet de Nolla, fent la ruta urbana del mosaic Nolla o passejant per l’horta. Es pot trobar tota la informació en: www.melianabonlloc.com

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí