Melcior, Gaspar i Baltasar no faran el tradicional pregó ni l’adoració al Betlem de Picassent

374

L’Ajuntament de Picassent, donada la situació actual provovada per la Covid19 i per tal garantir la seguretat i la salut de totes les persones, ha decidit ampliar el recorregut de la cavalcada dels Reis Mags buscant carrers més amples amb l’objectiu que el veïnat puga guardar la distància social requerida en estos moments.

Reyes Magos PicassentÉs per això què, l’acte tindrà lloc el pròxim dimecres, 5 de gener a les 19 h. Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar entraran a Picassent pel pont vell sense fer parada a l’Ajuntament i a la plaça. Continuaran per Doctor Soler, Calvari, Jaume I, carrer Estació, Carrer Nou, Gómez Ferrer, Avinguda del Sud i Carrer Major, últim tram on finalitzaran el seu recorregut.

Per qüestions sanitàries, els Reis no faran el tradicional pregó des del balcó de l’Ajuntament ni tampoc l’adoració al Betlem municipal.

L’Ajuntament de Picasent demana la màxima col·laboració «perquè tot ixca bé», fent ús de la mascareta i mantenint en tot moment la distància social i evitar les aglomeracions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.