Massanassa inicia les obres de la coberta de la pista polivalent del poliesportiu municipal

1032

Massanassa va iniciar les obres per a la coberta de la pista polivalent del poliesportiu just davant de l’entrada de la piscina. En esta pista entrena i competeix el club Futbol Sala Atlètic de Massanassa que compta amb uns 110 xiquets i xiquetes que juguen en 9 equips de diferents categories.

Massanassa obras polideportivoA més de la coberta de la zona, es repavimentarà la pista i s’instal·larà grades a un dels costats perquè així, familiars i aficionats dels jugadors puguen veure’ls entrenar i competir.

Durant l’execució de les obres s’entrenaran a les instal·lacions del l’IES Massanassa perquè puguen jugar en les seues respectives categories i no interrompre la seua competició.

El projecte compta amb una inversió de 275.283€ de fons propis de l’Ajuntament, l’empresa adjudicada per a les obres és A.T.G. Desarrollos que finalitzarà els treballs a principis d’abril.

Esta és una de les inversions incloses en el pressupost d’enguany per a potenciar l’esport i l’oci. Amb la coberta de la pista poliesportiva s’aconseguirà que els esportistes, famílies, xiquets i xiquetes puguen utilitzar-la en condicions meteorològiques adverses, ja que, a més del seu ús esportiu, més de 510 alumnes participen en l’Escola d’Estiu, Pasqua i Nadal al poliesportiu.

Segons explica l’alcalde del municipi, Paco Comes, l’obra “busca un millor rendiment de les zones esportives” com també “fer-la més accessible perquè els familiars puguen assistir”.

Recentment l’Ajuntament de Massanassa ha adjudicat el canvi de les llums a tecnologia LED al camp de futbol per un import de 80.378€.

Així mateix, al llarg del passat any 2018, s’han anat escometent diferents obres com la reparació del frontó, el canvi de la gespa artificial del camp de futbol, ​​la construcció d’una zona pícnic amb paellers i la reforma total de les piscines municipals. Igualment, es va procedir a la instal·lació de grades al camp de futbol i al pavelló, i la creació d’un street workout.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.