Massamagrell fara públiques les retribucions dels regidors en virtut de l’aplicació local de la llei de transparencia

429

Massamagrell. AyuntamientoEl Ple de l’Ajuntament de Massamagrell va aprovar per unanimitat una moció sobre la transparencia, presentada per Bloc Coalició Comprimís i consensuada per tots el partits amb representació municipal. per aconseguir que tota l’actuació realitzada pels gestors públics puga ser consultada pels veïns i veïnes, tant a través de la pàgina web municipal com des de diversos panells, expositors i altres mitjans de comunicació de què l’ajuntament disposa.

Un dels motius de la presentació de la moció era, segons fons de Bloc Coalició Compromís, “la constatació que hi ha un clar distanciament i de vegades desconeixement de l’activitat que realitzen els representants polítics a l’ajuntament. Esta distància degrada l’estructura democràtica en general i causa una indiferència, quan no un rebuig, per part de tota la ciutadania envers les institucions i els càrrecs públics que són els seus representants”.

La moció tambe demana que “es facen públiques i es comuniquen degudament totes aquelles qüestions de despeses relacionades amb l’activitat municipal, tant pel que fa a retribucions als nostres regidors com als contractes, les taxes i les ordenances municipals, per tal que la gestió municipal siga realment transparent”.

A més a més, durant el Ple també va ser aprovada per unanimitat una altra moció presentada pel nostre grup, en este cas relativa a la freqüència de pas dels ferrocarrils de Metrovalència, en la qual tots els grups que formem l’ajuntament demanem a la Conselleria d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient que l’empresa Metrovalència torne a oferir les freqüències de pas que funcionaven abans del 24 de juny, a partir de la qual data es va reduir l’horari de servici de metro, amb les consegüents molèsties que patixen diàriament els usuaris de la línia 3.

També fou aprovada per unanimitat la moció que insta a la Conselleria de Comerç a rectificar l’ordre 20/2013 de 14 de juny i eliminar del seu article 9 la condició en la que se limita l’accés a les ajudes a les associacions de comerciants per a l’exercici de 2013 en base al cens de població, 30.000 habitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.