Massamagrell presenta la samarreta de les Festes Majors 2017 dissenyada per Álvaro Yerpes López

1529

El alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, el regidor de Festes, Paco Gómez, han presentat, junt al guanyador del 3er Concurs de Disseny de la Samarreta de les Festes Majors de Massamagrell, Álvaro Yerpes López, han presentat al Centre Cultural de Massamagrell la que serà la samarreta oficial de les Festes Majors 2017.

La samarreta és de color roig amb il·lustracions dels elements més significatius de Massamagrell i les seues festes. El premi per al seu autor és de 250 euros. Aquesta ha sigut la samarreta guanyadora, triada mitjançant votació entre un total de cinc dissenys finalistes.

Així doncs, 'Massamagrell en Festes' ha aconseguit un 44 % dels vots. 'El bou fester', en segon lloc, compta amb el 22 % dels vots. En tercer lloc es troba 'Massa mandarines', amb un 19 %. 'Arrels', en una quarta posició, ha obtingut el 11 % dels vots i, per últim, 'Massafestes', un 3 %.

Els veïns poden encomanar la seua samarreta des del 10 al 28 de juliol al Centre Cultural, en horari de 10 a 13.30 horas. El preu és de 3 euros a pagar en efectiu en el moment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.