Massamagrell nomena als guardonats en les seues Distincions de les Festes Fundacionals

425

 

Massamagrell. Ayuntamiento

Amb motiu de les Festes Fundacionals 2015, el pròxim 16 de juliol Massamagrell celebrarà, com tots els anys, el lliurament de les VIII Distincions Vila de Massamagrell en les diferents modalitats de mà de l’alcalde del municipi, Paco Gómez.

El primer premi que es concedirà fa referència a una persona que destaca per la seua trajectòria professional i personal, en aquest cas, enguany el guardonat és el pilotari Francisco Javier García Atienza, més conegut com Oñate II. L’Ajuntament de Massamagrell li ha concedit aquesta distinció per la seua extensa carrera professional en l'esport autòcton valencià.

El segon guardonat és l’Institut d’Educació Secundària (IES) de Massamagrell per ser una entitat de la localitat que s’ha distingit per la seua labor social, més en concret per la formació i l'educació en coneixements i valors que ofereixen a l'alumnat que ha cursat els estudis en aquesta entitat.

La tercera distinció va dirigida a una institució que ha col·laborat en l’impuls i la transformació del nostre poble, en aquest cas, ha sigut el Consorci Comarcal dels Serveis Socials de l’Horta Nord que ha rebut el guardó en aquesta categoria per la seua acció en el desenvolupament i la integració de les persones amb alguna mena de discapacitat.

Per últim, Levante TV ha sigut el quart guardonat amb la Distinció Vila de Massamagrell perquè ha contribuït a portar el nom del municipi més enllà del terme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.