Massamagrell ja sona a Festes Majors

0
271

Des del passat divendres, Massamagrell està ja immers a les seus Festes Majors. Amb el sopar de benvinguda el dia 16, els veïns del municipi es preparen per a quinze dies d’activitats religioses i lúdiques per a tots els públics amb una programació que, per segon any consecutiu, integra els espectacles del FesCultura: concerts, actuacions, tallers, projeccions, monòlegs i molt més.

festeres-20161 El diumenge 18 de setembre, el pregó de festes des del balcó de l’Ajuntament va donar el tret d’eixida als dies grans que es viuen ja esta setmana com ara la presentació de les Filles de Maria a la plaça de la Constitució demà dijous 22 de setembre a les 22.30 hores.

El divendres arribarà amb el ball de disfresses infantil a les 18 hores a la plaça de la Constitució i, per als més majors, a les 23 hores arrancara la recollida de disfresses amb una xaranga que anirà recollint els diferents grups que ho hajen demanat per acabar ala plaça on es farà el ball de disfresses amb orquestra i discomòbil. festers-20161

El dissabte 24 és el dia dels bous amb ‘encierro’ a les 8 del matí, correbous infantil a les 13 hores, baixà de caixons a les 16, desencaixaonada a les 18 i la tradicional ‘balonada’ a les 23.45 hores. Tot seguit, s’embolaran els bous de la vesprada. El diumenge de matí, a les 10 hores, carrera ciclista infantil al Parc de la Nòria i, per la nit, després del rés del Sant Rosari a les 20.00 hores, arribarà la nit de les paelles populars que acabarà amb una discomòbil a la plaça de la Constitució.

El dilluns es celebra la festivitat de la Mare de Déu del Rosari, patrona de Massamagrell, i des del volteig de campanes de les 8 hores es celebrarà tot un dia d’homenatge amb missa a les 12, seguida d’una mascletà, i processó a les 20 hores, seguida d’un castell de focs artificials. La nit conclourà amb l’espectacle de varietats programat a partir de ls 23.30 hores a la plaça de la Constitució.

El dimarts 27 de setembre es celebra el dia de la Immaculada Concepció, també amb una missa solemne al migdia i processó a les 20 hores. A les 23 hores tindrà lloc el res del Sant Rosari i, després, un espectacle musical anomenat Musical Feeling. Un dia després serà el dia del Santíssim Crist del Consol i de l’Empar. Un dia que conclourà amb el concurs de play-backs a les 23.30 hores. El dijous es dedica el dia a Sant Joan Evangelista, patró del municipi, amb missa al migdia i processó, en aquesta ocasió, a les 19.30 hores.

Les festes majors de Massamagrell tocaran a la fi el divendres 30 de setembre amb la Nit de Torrà a partir de ls 20 hores i l’espectacular concert del guanyador del programa La Voz 2015, Antonio José a partir de les 23.30 hores. En acabar, al votant de les 2 de la matinada, començarà la gran cavalcada de totes les penyes i agrupacions que acomiadaran les festes fins l’any que ve amb una discomòbil a la avinguda de la Mediterrània des de les 4 del matí fins que el cos no puga més.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here