Massamagrell finalitza la col•locació de la gespa en el camp de futbol municipal

548

L’Ajuntament de Massamagrell va rebre l’acta d’ocupació del camp de futbol municipal on des de finals del mes de gener s’ha estat col·locant la nova gespa artificial.

La nova gespa ha sigut col·locada per a substituir la antiga que es trobava deteriorada després de quasi 14 anys d’ús, i així millorar aquestes instal·lacions esportives. La gespa retirada que encara estiga en bones condicions es reutilitzarà instal·lant-la en diferents zones del municipi pròximament.

“Les instal·lacions d’aquest camp necessitaven una millora des de fa temps, així que hem volgut aprofitar les obres per a també instal·lar noves banquetes, porteries de futbol 8 i canviar les xarxes de protecció per a pilotes d’un dels fons. Això ens ha suposat un cost de 25.000 euros, que s’afigen als 153.304,58 de la gespa” segons ha explicat el regidor d’Esports, Paco Gómez.

“Els equips de futbol locals van estrenar aquesta gespa nova ahir mateix, quan van reprendre els seus entrenaments en el seu propi camp. Fins ara, havien estat entrenant a Museros, Rafelbunyol, El Puig, La Pobla de Farnals, Bonrepòs i Mirambell i Albuixech als qui estem molt agraïts per haver-nos cedit les seues instal·lacions esportives durant aquest mes”, segons ha assenyalat l’alcalde, Pep Galarza.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.