Massamagrell fa el primer pagament de les 1.119 sol·licituds del programa Xarxa Llibres

1433

L'Ajuntament de Massamagrell inicia aquest pròxim dilluns el pagament de les ajudes de Xarxa Llibres. L'Ajuntament ha aportat a aquest programa un total de 107.942, 51 euros, al costat de les altres aportacions de la Diputació de València i la Conselleria d'Educació, pel mateix import, per a pagar la primera fase del programa de gratuïtat de llibres de text en Primària i Secundària.

Massamagrell. Ayuntamiento

Un total de 1.119 alumnes s'han beneficiat de l'ajuda. De totes les presentacions per rebre les ajudes, a desset persones les han denegada l'ajuda per no cursar ensenyaments obligatoris o no estar empadronats a Massamagrell.

El regidor d'Educació, Pablo Bellver, senyala que "el personal de l'Ajuntament ha fet un gran esforç per tirar aquesta bona iniciativa cap endavant, tenint en compte que hem hagut de fer-ho amb el mateix personal que ja teníem, però estem molt contents que per fi acabe satisfactòriament".

Per altra banda, l'alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha mostrat la seua satisfacció "perquè amb ella, anem pas a pas, pel camí de la gratuïtat de l'educació, tal com marca la Constitució, i amb açò ajudem a les famílies i millorem el seu dia a dia, que en definitiva, és per al que estem ací".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.