AECC, Consum, SuperDeporte i el pilotari Miguel, guarladonats en les IX Distincions Vila de Massamagrell

512

Amb motiu de les Festes Fundacionals de Massamagrell 2016, el passat dijous 14 de juliol es va celebrar, com tots els anys, el lliurament de les IX Distincions Vila de Massamagrell en les diferents modalitats de mà de l’alcalde del municipi, Paco Gómez.

Festes fundacionals Massamagrell. Premis 2016

El primer premi que es va concedir fa referència a una persona que destaca per la seua trajectòria professional i personal, en aquest cas, enguany el guardonat és el pilotari Miguel Royo Llago. L’Ajuntament de Massamagrell li ha concedit aquesta distinció per la seua extensa carrera professional en l’esport autòcton valencià.

El segon guardonat és l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Massamagrell (AECC), que s’ha distingit per la seua labor social, mitjançant la lluita contra aquesta malaltia.

La tercera distinció va dirigida a una institució per haver col·laborat en l’impuls i la transformació del nostre poble. En aquest cas es tracta de Consum, Cooperativa Valenciana.

Per últim, SuperDeporte, el periòdic deportiu de la Comunitat Valenciana, ha sigut el quart guardonat amb la Distinció Vila de Massamagrell per haver contribuït a portar el nom de Massamagrell més enllà del nostre terme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.