La nova àrea canina del Camí del Pereral de Massalfassar ja està completament operativa

11 lecturas

L'àrea de socialització canina del Camí del Pereral, situada al costat de la rotonda d'accés a Massalfassar des de la CV-32 i habilitada per l'Ajuntament de Massalfassar, està activa des de principis d'abril i ja completament operativa.

area socialización canina de MassalfassarL'àrea, ocupa una superfície propera als 500 metres quadrats degudament condicionats i preparats amb bancs per als propietaris, vestíbul d'entrada per facilitar l'accés i evitar fugides, papereres i elements de joc, així com arena absorbent. Una inversió total pressupostada en 8.000 euros, per a un espai en què les mascotes poden interactuar i disfrutar en llibertat sense molèsties als veïns.

"Estem pendents d'instal·lar enllumenat mitjançant energia solar, però l'àrea està plenament operativa i les nostres mascotes ja poden disfrutar de la primera àrea canina de Massalfassar. No hem fet cap acte inaugural perquè les circumstàncies no ho aconsellen, encara que l'important és que el àrea està disponible per l'ús dels veïns", segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Parcs, Jardins, Platja i Agricultura, Ramón Guillén.

"Les primeres impressions dels usuaris són molt positives, ja que és un espai en què els animals poden jugar solts i sense riscos", segons el regidor, que ha anunciat la "recerca d'un altre espai a la zona oposada del municipi per habilitar una àrea similar i donar servei als veïns que viuen a l'entorn de les avingudes Prínceps d'Astúries i Blasco Ibáñez ".

Colònies felines de Massalfassar

A més, des de l'Ajuntament de Massalfassar, en col·laboració amb la Societat Protectora de Massalfassar, Soproma, "hem dissenyat i facilitat a l'Associació, cartelleria per a la senyalització i protecció de les colònies felines de la nostra població, de manera que es troben degudament identificades per facilitar la seua protecció.

Per això, en el pròxim Ple que celebrarem a finals de mes l'equip de Govern presentarà una ordenança que regularà la tinença d'animals de companyia, d'aquells potencialment perillosos i les sancions per conductes incíviques.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí