Massalfassar i Quart s’avancen en les semifinals del Diputació de València

771

Massalfassar (Moro i Alejandro) per una banda, i Quart de Poblet (Adrián i Arcusa) han obtés avantatge en les partides d’anada. A més, els de l’Horta Nord, disputaven la seua partida com a visitants, al frontó Barón de Cheste, davant la formació local, que formen Adrián de Museros i Carlos.

pilota valencianaEl resultat de 30 a 41 decanta prou l’eliminatòria per als de Massalfassar que hauran de ratificar aquest resultat en la partida de tornada. Pel que fa als de Quart, no el tenen tan fácil, tot i que obtingueren una victòria a casa per 41 a 34, ara els toca anar a defensar aquesta renta, ni més ni menys que al frontó de La Pobla de Vallbona, on l’equip que formen Pasqual i Zarzo multipliquen les seus prestacions.

La segona categoria entra este cap de setmana en la fase de semifinals, després de la ronda de quarts, que ha deparat estos enfrontaments en esta nova fase de semifinals:

– Petrer contra Universitat d’Alacant A
– Faura contra Almussafes B

En tercera, el domini dels equips de Castelló ha quedat demostrat després d’aconseguir classificar a tres equips de la província per a les semifinals. Éstos seran els enfrontaments de semifinals:

– Tamborí A contra Castelló
– Tírig contra Vistabells

Meliana i Alfara de Patriarca o Beniparrell

En la primera de les categories que ténen la seua competició entre setmana, Meliana A té peu i mig en la final, després de guanyar al derbi local per 24 a 41 davant la formació B del mateix club. Molt diferent és l’eliminatòria que protagonitzen Alfara del Patriarca i Beniparrell, on els segons aconseguien la victòria per la mínima, i per tant, tot es resoldrà al frontó d’Albal, on juguen els de l’horta Sud.

Pel que fa a la segona categoria, Vinalesa B està quasi classificat per a la final després d’aconseguir una important victòria per 41 a 23 davant Meliana C. L’altra semifinal està més igualada però també decantada per a Massalfassar C que guanyava per 32 a 41 a domicili a l’equip de Meliana E.

La Pobla de Vallbona D jugarà la final de 3ª Entre Setmana després de guanyar de forma còmoda en semifinals als jugadors de Socarrades-Campanar, i el seu rival eixirà de l’eliminatòria que estan disputant Alfara del Patriarca i Tamborí B, de moment, amb un lleuger avantatge per als de la capital del Túria.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.