Massalfassar constitueix la Junta Local de Seguretat

1170

El 5 de juny, al saló de plens de la casa del poble tingué lloc la firma de la constitució de la Junta Local de la Seguretat de Massalfassar. L’acord va ser signat per José Garcia Pardo en representació de la Delegació del Govern i per l’alcalde de la localitat, Carles Fontestad Muñoz.

Els membres de la junta constituida el dilluns són l’alcalde, dos vocals de l’administració general de l’Estat, un representant de l’administració autonòmica, tres vocals de l’administració local, la regidora Amparo Zahonero, el regidor Àngel Oltra i el cap oficial de la Policia Local, Javier Ibáñez.

L’alcalde manifestà que l’acord és molt positiu per a la seguretat del municipi donat que la Junta coordina la labor de la Guàrdia Civil, la Policia Autonòmica i la Policia Local, per prevenir incidències de delinqüència i respondre millor a les emergències locals.

Millors infraestructures

Aprofitant la visita del representant de la Delegació del Govern, l’alcalde va posar sobre la taula els problemes dels veïns amb les vies de Renfe on hi ha una tanca que impedeix creuar per les vies obligant a passar d’una banda a l’altra per un pas subterrani molt estret.

De la mateixa manera, Fontestad parlà dels problemes de seguretat dels veïns per anar a la mar, tant a peu com amb bicicleta, i considerà que es necessitaria una passarel·la com més prompte millor. Garcia Pardo es prengué nota i es va comprometre a fer arribar al delegat del govern aquestes queixes i recaptar informació respecte a aquests temes.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.