Massalfassar acorda en Costes rebre la seua platja 7 anys després de les obres del Ministeri

1088

L'alcalde de Massalfassar Carles Fontestad i un tècnic del departament d’urbanisme es reuniren amb el cap de demarcació de costes Vicente Ibarra Damià per tractar el tema de la platja de Massalfassar.

Fontestad li manifesta la voluntat de l’equip de govern de rebre la platja per que el manteniment siga municipal i el domini litoral també.

Segons explica l’alcalde de Massalfassar, el cap de demarcació de coses no posa cap impediment per a que el seu departament facilite la recepció. L’alcalde ja ha donat ordre als tècnics d’urbanisme per a presentar la documentació necessària per a portar els tràmits que fan falta per a rebre la platja, “d’aquesta manera aprofitarem les subvencions i ajudes amb les que puga contar l’ajuntament”.

Esta va ser la segona reunió entre Massalfassar i Costes per a tractar el tema després de les queixes municipals a les obres del ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí al litoral de Massalfassar al març del 2011 que costaren 1.25 milions d’euros del Plan E.

Segons explica Fontestad, “el fet de no contar amb els criteris de l’ajuntament que en aquell moment estava governat per el PP dona pas a un enfrontament entre costes i l’ajuntament que es nega a rebre les obres acabades. Aquest conflicte porta a que la demarcació de costes deuria fer el manteniment de la platja, però la realitat es que des de el 2011, les runes, mobiliari descuidat i part cremat junt a les males herbes formen part d’una platja abandonada”.

Per tot això Fontestad manifesta ara la voluntat que tenim l’equip de govern de rebre la platja.

1 COMENTARIO

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.