Martí confirma al Bloc que el Centro Valenciano de Reciclaje seguix sense llicència ambiental i funciona amb una llicència d’obres que expira en 22 dies

0
74
Bankia

El Bloc de Torrent contesta al comunicat oficial enviat a Hortanoticias.com per l’empresa Gemersa afirmant que el propi regidor d’Urbanisme Santiago Martí, en el Ple Ordinari de 3 de juny, va reconèixer que la llicència ambiental s’està tramitant en Conselleria des del 2007 i mentres que sobre la Llicència d’Obertura Municipal no va donar cap contestació oficial.
L’edil del Bloc a l’Ajuntament de Torrent, Sento Beguer, afirma que la falta de la llicencia ambiental podria derivar en greus conseqüències per al Centro Valenciano de Valoración y Reciclaje ja que segons el decret de l’Ajuntament de Torrent el centre haura de contar en la llicencia ambiental antes del seu inici d’activitat.

Beguer afirma que la situació del centre es podria complicar mes encara ja que el regidor d’Urbanisme Santiago Martí va contestar que la Llicència d’Obres està pròxima a expirar (tres anys des de la concessió de la provisional segons decret d’Alcaldia de 26 de juny de 2007) i que encara no s’han fet les rotondes obligatòries exigides en eixe decret.

Martí va reconèixer en el Ple que l’Ajuntament de Torrent està accelerant els tràmits perquè puguen acabar-se les obres abans de què s’acabe el termini legal que expira en juny del 2010.

Beguer afirma que “té seriosos dubtes sobre que aquestes rotondes puguen estar construïdes a temps ja que al dia de hui no s’ha iniciat ni tan sols el moviment de terres”, motiu pel qual si s’arribara aquesta situació obligaria a l’Ajuntament a retirar la Llicència d’Obres Provisional.

A més, el portaveu municipal nacionalista recorda a l’empresa que en una conversa telefònica que mantigueren en el seu moment les dos parts, “l’empresa reconegué que des del 2007 estan treballant amb dues llicències provisionals, la d’Obres i l’Ambiental, així mateix també varen reconéixer que no posseïen Llicència Municipal d’Obertura”.

El Bloc lamenta que “ningú, ni l’empresa ni els responsables del govern municipal del PP responguen perquè una empresa que no té Llicència Municipal d’Obertura està funcionant i perquè l’Alcaldessa de Torrent sabent aquest fet va inaugurar la planta en abril del 2008”.

En eixe sentit, Beguer torna a recordar que “les normes estan per a acomplir-les, tant les autonòmiques com les locals”.
© Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here