Marta Rubio i Raquel Ramón, Falleres Majors de Massanassa

9 lecturas

El Saló d'Actes Sociocultural de Massanassa va acollir, el passat dissabte, una de les cites més esperades per als fallers de la localitat, l'exaltació de les seues Falleres Majors.

La xiqueta Marta Rubio Valero i la senyoreta Raquel Ramón Seguí van viure la calor i afecte dels seus fallers en rebre la banda que les acredita com les màximes representants de les falles de la població.


ffmm-massanassa-2016

La Junta Local Fallera, que reuneix a les quatre comissions de la població, va viure un moment inèdit a la seua història perquè va ser la primera vegada que contaren en la presència de la Fallera Major Infantil de València.

Sofía Soler i la seua Cort d'Honor van viure una vesprada inoblidable envoltades de mostres d'afecte per part dels fallers de Massanassa. A més , Sofia, va signar la banda a moltes falleres majors que no van dubtar a immortalitzar este moment del seu regnat.

Després de l'acte de la presentació, va arribar un dels moments més emotius: els fallers de Massanassa van sorprendre amb albaes dedicades tant a les Falleres Majors de la localitat, com a Sofia Soler, Fallera Major Infantil de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí