Marga Sanz es compromet a revertir la fòrmula de gestió privada de l’Hospital de Manises

0
43
Bankia

La coordinadora general d’EUPV i candidata a la Presidència de la Generalitat, Marga Sanz, ha compromés els esforços d’Esquerra Unida per tal de “revertir la privatització de la gestió de l’Hospital de Manises per situar-lo en l’òptica dels interessos generals, és a dir, dels interessos del conjunt dels valencians i valencianes que desitgen una sanitat pública amb bon finançament”.
Sanz ha assegurat que eixa privatització, mampresa per la Generalitat, “està deteriorant la qualitat del servei sanitari i l’atenció als pacients, al temps que perjudica el treball dels professionals de la sanitat pública que ven deteriorades les seues condicions laborals cada dia”.

“L’exemple més clar de sanitat per al negoci d’uns pocs és aquest Hospital de Manises: una magna inversió pública posada al servei d’una empresa valenciana que gestiona seguint, a soles, els seus interessos econòmics”, ha explicat Sanz. La dirigent d’esquerres ha aclarit que només la gestió pública garanteix una salut “sota els paràmetres de l’interès general i no dels de companyies privades.”

Preguntada sobre la fòrmula de ‘copagament sanitari’ apuntada pel Partit Popular, Sanz ha mostrat el rebuig total de la seua formació perquè suposaria “pagar dues vegades per mateix servei, que ja paguen els contribuents amb els seus impostos”. Segons Sanz, “l’única cosa que cal garantir és un finançament públic suficient, que a hores d’ara s’ha d’augmentar per tal de millorar la qualitat de la prestació sanitària”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here