Manises celebra la seua primera Trobada d’Associacions

0 lecturas

La Casa de Cultura de Manises va acollir la primera Trobada d'Associacions del municipi, organitzada per l’Ajuntament de Manises i on es va aprofitar per a presentar la Guia d’Associacions i el Reglament de Participació Ciutadana.

Manises Trobada associacionsLa jornada va reunir als membres de més de 20 entitats associatives locals que tingueren l’oportunitat de compartir experiències i donar a conéixer la seua tasca social i el seu paper fonamental en la construcció del teixit comunitari de Manises.

Segons ha expressat el regidor en funcions de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, “amb aquesta jornada es pretén posar en valor el treball de les persones que formen part de les associacions, reconeixent la rellevància de les seues activitats i accions en la vida pública i el desenvolupament de la nostra localitat”.

La jornada ha sigut una oportunitat on les entitats associatives han pogut establir llaços de relació entre si amb l'objectiu d'afavorir la realització de projectes conjunts.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí