Manises se suma a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible que promou el Consell

0
385

L’Ajuntament de Manises se suma a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible promoguda per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. El director general de Cooperació, Federico Buyolo, ha dit, durant la presentació de la campanya este matí a Manises, que allò que es pretén és territorialitzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i implicar als ajuntaments en esta tasca perquè són la institució més propera a la ciutadania. Ja són 18 les localitats que s’han adherit a esta iniciativa a més de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

“Hem de treballar junts i informar els ciutadans i les ciutadanes per aconseguir que el desenvolupament sostenible siga una realitat”, ha destacat Buyolo. Per això, el director general de Cooperació ha fet una crida a tots els municipis de la Comunitat Valenciana per tal que s’adherisquen a esta Aliança.

Per la seua part, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha valorat la necessitat de sumar-se a esta iniciativa. “El món avança més lent del que creguem quan encara es qüestionen drets com el de l’educació o acabar amb la pobresa”, ha dit l’alcalde. A més, segons paraules del regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, present també hui a la presentació: “des de l’Ajuntament sempre estarem disposats a formar d’aquestes aliances tan beneficioses per al planeta i per a tots”.

L’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible és una iniciativa de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a implicar als ajuntaments i sensibilitzar a la societat valenciana sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ONU). “Estem treballant per allò més important: el planeta i les persones”, ha conclòs Buyolo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here