Manises rebaixa els preus del pàrquing de Salt de l’Aigua per resoldre els problemes d’aparcament del barri del Carmen

363

Les regidories d’Urbanisme i Hisenda de l’Ajuntament de Manises, en un treball coordinat, han modificat els reglaments d’ús i tarifes del Pàrquing Salt de l’Aigua per fer més accessible l’aparcament als veïns del barri del Carmen i els usuaris de l’Hospital de Manises. Una modificació que s’aprovarà aquest dijous en el ple municipal corresponent al mes de juny.

A més d’incloure noves franges horàries per al lloguer de places (de 8 a 20 hores i de 20 a 8 hores) s’han reduït totes les tarifes, i s’ha creat una nova tarifa plana per a les estades que superen les dues hores. També es permetrà utilitzar l’aparcament de manera gratuïta durant una hora per facilitar el seu ús pels pares del col·legi Joan Fuster i aquells usuaris de l’Hospital que hagen de fer alguna gestió ràpida.

Amb aquestes noves mesures, els regidors d’Urbanisme Ángel Mora Blasco, i el d’Hisenda, Manuel Gutiérrez Liébana, han coincidit en afirmar que aquesta decisió “pretén resoldre d’una vegada per sempre els seriosos problemes d’aparcament que sofreix el barri del Carmen donant a veïns i usuaris del centre hospitalari de Manises un espai assequible on deixar el seu vehicle”.

Els nous preus, sense IVA, són de 28, 93 euros al mes pel lloguer 24 hores d’una plaça d’automòvil i 14, 88 euros en el cas de ciclomotors. Si el lloguer és per 12 hores (de 8 a 20 o de 20 a 8), els automòvils paguen 16, 53 euros al mes i, els ciclomotors, 8, 26 euros.

En el cas de les places rotatòries, l’aparcament temporal serà gratuït la primera hora i de 0, 0165 euros per minut entre els 61 y 120 minuts (és a dir, 0, 99 euros per una hora). A més, per als aparcaments d’entre dues i quatre hores, existeix una tarifa plana de 2, 07 euros. A partir de la cinquena hora, es torna a pagar 0, 0165 euros per minut. El màxim diari serà de 12, 4 euros, el mateix que haurà d’abonar qui perda el tiquet del pàrquing.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.