Manises realitza actuacions de millora a rotondes i parcs de la ciutat

1570

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Medi Ambient,  ha finalitzat les obres de transformació de dues rotondes situades a l’Avinguda de Rosas de la ciutat, que abans eren dues fonts. Aquestes obres de millora s’han fet perquè el manteniment de les fonts suposava un cost de vora 1.500 euros al Consistori i a més a més, hi havia problemes de fugues i filtracions.

L’obra ha consistit en la restauració dels murals de ceràmica que recobrien les fonts i la col·locació de jardineres amb flors aromàtiques que tenen una doble funció, d'una banda, decorar amb ornamentació floral i d'altra, tenen la funció de repel·lir els mosquits.

Rafael Mercader, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, ha manifestat que “aquesta obra de millora de la ciutat respon al nostre doble objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns de Manises i estalviar una quantitat important de diners que es podrà destinar a altres obres per tal de seguir tenint una Manises cada dia més bonica i neta”.

A banda de les actuacions de millora a les rotondes de l'avinguda de Roses, també s'han canviat els bancs del parc situat al costat del col·legi García Planells així com els bancs que es troben distribuïts pel barri del Carme. Amb aquestes actuacions, es continua amb el pla de millora i manteniment tant de parcs i jardins com del mobiliari urbà, que va començar fa mesos i que, de forma progressiva, s'estendrà per tota la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.