Manises presenta el projecte del nou Parc Gutiérrez Mellado redissenyat després d’una enquesta ciutadana

836

L’Ajuntament de Manises ha presentat el projecte del que serà el nou Parc Gutiérrez Mellado, redissenyat amb l’opinió dels veïns de Manises després de fer una enquesta ciutadana. El Parc Gutiérrez Mellado de Manises havia rebut moltes crítiques per part dels veïns, pel que des de l’Ajuntament, l’any passat, es va decidir fer una enquesta ciutadana per escoltar el que els veïns volien tindre en el parc. Els veïns van triar una zona lúdic-esportiva.

Els tècnics de l’empresa Tamborí Arquitectes, experts en redacció de projectes lligats a processos participatius, han treballat en un projecte que van presentar als veïns i que amb unes noves modificacions per part dels ciutadans han donat el fruit del nou projecte del Parc Gutiérrez Mellado.

Així, la setmana passada, el regidor d’Urbanisme, Àngel Mora, i el regidor de Participació Ciutadana, Manuel Gutiérrez, després de presentar els projectes juntament amb els tècnics, s’han ficat a treballar en el nou projecte definitiu. “Un projecte fet amb molta il·lusió al haver pogut comptar amb les opinions dels ciutadans. Tot el que fem a Manises és sempre pesant al benestar dels ciutadans, però això és fonamental per a nosaltres, la seua opinió i saber que podran gaudir d’aquest nou espai lúdic-esportiu”, han manifestat els regidors.

El projecte definitiu, que estarà llest a l’estiu, inclou un área recreativa i de pic-nic, una zona de parkour, un quiosc i una zona esportiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.