Manises organitza la 10K-Memorial Juan Ramón Ferrer per al pròxim 2 d'octubre

565

El Club d'Atletisme Tragaleguas, en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manises, van a organitzar el diumenge 2 d'octubre la 1ª edició de la 10K Manises – Memorial Juan Ramón Ferrer en la localitat.

La prova absoluta tindrà lloc a les 10 hores i a les 11:30 serà el torn per a les proves infantils. Aquesta 10K serà la sisena prova puntuable per al III Circuit Caixa Popular Running Solidari que es desenvolupa junt amb altres poblacions de l'Horta.

Els 10 km de la prova discorren en part per terreny urbà i en part per semiurbà, amb eixida i meta a la Plaça Rafael Atard de Manises, i les inscripcions a la mateixa es podran realitzar a través de la pàgina web www.cronorunner.com fins al dia anterior a la prova i amb un cost de 6 euros.
La recollida de dorsals tindrà lloc la jornada anterior a la Carretera Riba-roja de Túria n.º 52 en horari de 17:30 a 20 hores. Per la seua banda, les carreres infantils seran gratuïtes i la inscripció es realitzarà en la línia d'eixida durant aqueix mateix matí i fins a 15 minuts abans del començament de cada prova.

En les categories infantils les carreres variaran en distància i se succeiran segons l'edat dels participants: carrera en pre-benjamí ( nascuts entre 200 i 2016, 250 m), benjamí (nascuts entre 2006 i 2008, 500 m), aleví (nascuts entre 2003 i 2005, 750 metres) i infantil-cadet (nascuts entre 1999 i 2002 – menors de 18 anys- 1.000 m).

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez, ha destacat la importància de la pràctica de l'esport com a part fonamental d'una vida saludable i ha animat als afeccionats al running a compartir entre amics i esportistes d'un matí fent un poquet d'exercici pels carrers de Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.