Manises lliura els seus Premis Innova 2015

0
164

Foto InnovaManises ha celebrat l’acte més important dins de les activitats organitzades en la I Setmana de la Innovació, amb el lliurament de la VI edició dels premis Manises Innova que busquen reconèixer el treball d’empreses i entitats locals que centren els seus esforços en la modernització i innovació.

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha lliurat aquests guardons en un acte realitzat este dijous a l’Auditori Germanies de la població, i al que van assistir, entre altres, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, la directora general d’Ocupació i Formació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), Rocío Briones, el director general de Comerç, Natxo Costa, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

El guardó d’Or en aquest 2015 ha estat per a Òptica Palop (amb una dotació econòmica de 1.000 euros), la categoria de Plata ha recaigut en Conical Enginyeria i Serveis (750 euros), el bronze es va atorgar a l’empresa Manises Business Center (500 euros), i l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises es va alçar en la categoria d’Entitats (amb una dotació econòmica de 300 euros).

L’acte va tenir com a novetat la participació de dos convidats d’excepció com van ser Robotet i Robotita, dos robots realitzats per alumnes de l’IES Rodrigo Botet de Manises, entitat que ja va rebre aquest premi en edicions anteriors. Es dóna la circumstància que a més, aquest dissabte 16 d’abril, se celebra la 3ª edició del Concurs “Robotet” per a Centres de Secundària de la Comunitat Valenciana en aquest centre educatiu.

El públic que ha assistit a l’acte de lliurament d’aquests premis ha pogut conéixer una mica més en profunditat a cadascun dels premiats en aquest 2015, ja que abans de recollir el seu premi “marroba” de ceràmica, s’ha projectat un vídeo en el qual es mostrava el dia a dia de cadascun d’ells, i es donava a conéixer tots aquells mèrits que els fan mereixedors d’aquest distintiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here