Manises lliura els seus Premis Innova 2015

1388

Foto InnovaManises ha celebrat l'acte més important dins de les activitats organitzades en la I Setmana de la Innovació, amb el lliurament de la VI edició dels premis Manises Innova que busquen reconèixer el treball d'empreses i entitats locals que centren els seus esforços en la modernització i innovació.

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha lliurat aquests guardons en un acte realitzat este dijous a l'Auditori Germanies de la població, i al que van assistir, entre altres, l'alcalde de Manises, Jesús Borràs, la directora general d'Ocupació i Formació del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), Rocío Briones, el director general de Comerç, Natxo Costa, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

El guardó d'Or en aquest 2015 ha estat per a Òptica Palop (amb una dotació econòmica de 1.000 euros), la categoria de Plata ha recaigut en Conical Enginyeria i Serveis (750 euros), el bronze es va atorgar a l'empresa Manises Business Center (500 euros), i l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises es va alçar en la categoria d'Entitats (amb una dotació econòmica de 300 euros).

L'acte va tenir com a novetat la participació de dos convidats d'excepció com van ser Robotet i Robotita, dos robots realitzats per alumnes de l'IES Rodrigo Botet de Manises, entitat que ja va rebre aquest premi en edicions anteriors. Es dóna la circumstància que a més, aquest dissabte 16 d'abril, se celebra la 3ª edició del Concurs “Robotet” per a Centres de Secundària de la Comunitat Valenciana en aquest centre educatiu.

El públic que ha assistit a l'acte de lliurament d'aquests premis ha pogut conéixer una mica més en profunditat a cadascun dels premiats en aquest 2015, ja que abans de recollir el seu premi “marroba” de ceràmica, s'ha projectat un vídeo en el qual es mostrava el dia a dia de cadascun d'ells, i es donava a conéixer tots aquells mèrits que els fan mereixedors d'aquest distintiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.