Manises lliura el Premi 9 d’octubre a l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica

1
260

Amb motiu de la celebració del dia 9 d’octubre, l’Ajuntament de Manises ha decidit reconéixer a l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises (EASC) amb el premi 9 d’octubre 2016 ja que gràcies al treball i a l’esforç de l’EASC ha aconseguit arribar on està i convertir-se en un referent en el món de la ceràmica

manises-premi-9-doctubre-2016

Segons ha explicar l’Ajuntament de Manises, aquest és un reconeixent a l’EASC per la seua impecable trajectòria professional formant grans ceramistes de la nostra ciutat i de fora d’ella. La directora de l’escola, Mª Jesús Sanz, va ser condecorada amb un plat de reflexe metàl·lic realitzat  especialment per a aquest premi pel ceramista maniser Arturo Mora.

L’alcalde de Manises Jesús Borràs, ha recalcat que ”en l’actualitat la ceràmica està passant per una important crisi i per eixe motiu és una prioritat de l’actual equip govern recolzar la ceràmica i prendre totes les mesures necessàries perquè una activitat tan nostra i arrelada a la ciutat de Manises, puga arribar al lloc on es mereix”.

Segons paraules de l’alcalde, “durant aquest any s’han revisat les bases per a la concessió del premi per donar-li la importància i la rellevància que li correspon i no devaluar-lo”.

Durant aquest any, s’han revisat les bases de concessió del guardò anteriors i s’han creat unes noves que tracten de tornar l’essència inicial d’aquest premi que reconeix el bon fer i el dur el nom de Manises molt lluny.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here