Manises comença les obres per a millorar el clavegueram dels carrers amb problemes d’inundacions

0
1106

L’Ajuntament va posar en marxa el passat dilluns 7 d’agost el pla de millora i manteniment de vials i clavegueram per tal de donar solució als problemes d’inundacions que des de fa anys pateixen els veïns i veïnes de Manises. Aquesta actuació està finançada amb les ajudes del Plan Provincial de Obres i Serveis (PPOS) i comptarà amb un pressupost d’adjudicació de 159.175 euros.

Les obres, en una primera fase que es preveu finalitzar a setembre, tenen l’objectiu de reparar i millorar el clavegueram dels carrers Clemente Julián, Nicolás David, Pintor Pinazo i Ferrandis Luna.

Una vegada acabada aquesta primera fase, s’escometrà una segona fins desembre als carrers Cueva Santa, La Viña i Rosas que a més de reparar el clavegueram, millorarà l’accessibilitat d’aquestes vies.

Segons paraules del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, “aquesta actuació està destinada a solucionar els problemes històrics d’inundacions que patien els manisers i maniseres als seus habitatges i locals quan plovia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here