Manises celebrarà una jornada de portes obertes en tallers ceràmics

591

artesaniawebEl proper dia 2 d’abril, i coincidint amb els Dies Europeus de l’Artesania, es realitzarà una jornada de portes obertes a quatre dels tallers ceràmics més importants a la ciutat de Manises.

La Regidoria de Turisme amb la Regidoria de Promoció de la Ceràmica de l’Ajuntament de Manises han organitzat aquestes jornades de portes obertes com antesala a la tradicional Festa de la Ceràmica 2016 que tindrà lloc al mes de juliol.

Els tallers que participaran en aquesta activitat seran: Ceràmiques Pepe Royo, AVEC-Gremi, Arturo Mora: la ceràmica de reflex metàl·lic. Existiran dos modalitats per visitar aquests tallers; d’una banda, es podrà realitzar un recorregut guiat que s’iniciarà a les 10:30 hores a l’oficina de Turisme de Manises situada a l’avinguda dels Tramvies, 22. Els interessats i les interessades s’hauran d’ inscriure de forma gratuïta al correu electrònic manises@touristinfo.net o al telèfon 96 152 56 09. D’altra, es podrà realitzar la visita per lliure a les instal·lacions anomenades abans durant el matí de dissabte en horari de 10:30 hores a 13:00 hores.

Ceràmica tradicional, ceràmica de reflex metàl·lic, diverses tècniques ceràmiques, terrisseria amb torn, flors de porcellana, taller de socarrat per a xiquets i moltes més coses podran gaudir tots els afortunats que participen en aquesta jornada de portes obertes.

El regidor de Turisme, Javier Mansilla, i el regidor de Promoció de la Ceràmica, Xavier Morant, han coincidit en remarcar la importància de revitalitzar i impulsar el tradicional sector ceràmic de la nostra ciutat amb activitats com aquestes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.