Manises celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb activitats de caràcter lúdic i reivindicatiu

0
280

L’Ajuntament de Manises, a través de la seua Regidoria d’Igualtat, celebrarà el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb una sèrie d’activitats de caràcter lúdic i reivindicatiu llarg de tota la setmana.

Manises. Ayuntamiento

El divendres, 4 de març, s’uneix a aquesta programació l’Associació ANPEC que realitzarà una jornada de portes obertes, de 17 a 20 hores, amb xarrades i debats, exposició i venda de bijuteria en ceràmica i porcellana, juntament amb demostracions.

El 8 de març tindrà lloc la inauguració de l’exposició de fotografia “Érase una vez pero ya no”, instal·lada a la Casa de Cultura i Joventut, del carrer Major número 91. Les obres, que estaran exposades fins al 21 de març, són de Patricia Sornosa i Pilar Taberner. L’acte s’iniciarà a les 18:30hores.

Un altre moment destacat arribarà a les 19 hores quan tindrà lloc un monòleg de Carol Tomás titulat ‘Més animal que un carro tombat’. Serà a la Capella de la Casa de Cultura i en finalitzar se servirà un còctel.

El dijous, 10 de març, les activitats segueixen amb el Taller “L’ús i abús de la dona en els mitjans de comunicació”, organitzat per Infodona. Començarà a les 9:30 hores i serà impartit per Laura Martínez en el departament de Joventut.

Un altre punt de referència serà l’Auditori Germaníes  ón a les 19 hores el grup de teatre Les Terretes serà l’encarregat de representar la comèdia «Trastornats», que discorre en la consulta d’un metge que tracta d’ajudar a cinc persones amb problemes diferents i amb manies a cadascun més estranya.

Finalment, el diumenge 13 de març hi haurà una celebració doble junt amb la Regidoria d’Esports. En primer lloc, a les 11 del matí serà el torn de la Cursa  “Manises en Marxa”. La inscripció és pot fer en línia a la web de l’Ajuntament  www.manises.es i la donació és de tan sols 1 euro per a la lluita contra el càncer de mama. L’eixida d’aquesta carrera serà des del Pavelló Municipal Lluis Vilar, fins a la ciutat de l’Esport (2, 5km). En segon lloc, una hora més tard, hi haurà una Master class de Zumba, una Exhibició de la Unió Femenina Manises i un altra del club de Gimnàstica Rítmica Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here