Manises cedeix la presidència de l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica després de dos anys

791

El regidor de Promoció de la Ceràmica de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha acabat el seu mandat de dos anys com a president de l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC) i n’ha estat designat vicepresident durant els pròxims dos anys ja que la Presidència d’aquesta associació era compartida amb la ciutat de Talavera. El nou president és José Luis Muelas, procedent d’aquesta ciutat toledana.

Manises cedeix la Presidència de l'Associació Espanyola de Ciutats de la CeràmicaEn la reunió, celebrada el passat dissabte 25 de novembre a la localitat riojana de Navarrete, es van abordar les accions que es duran a terme el pròxim any, com continuar el projecte Hola Ceràmica, els premis nacionals de ceràmica o el congrés de l’associació, entre d’altres.

Xavier Morant s’ha mostrat “orgullós de poder representar Manises en aquesta associació tan important per la ceràmica a escala nacional, i portar el bon nom de la nostra ciutat i la seua tradicional cultura ceràmica per tot el món”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.