Manises aposta per la ceràmica ampliant el Museu i reduïnt l’IBI als artesans un 50%

393

La Regidoria de Promoció de la Ceràmica, juntament amb la Regidoria de Turismo, han reunit a tots els col·lectius de Manises relacionats amb el món de la ceràmica per tal d’informar sobre els canvis i les millores previstes. Entre els assistents es trobaven artesans, empreses, associacions i representants de l’Escola Superior de Ceràmica de Manises.

Els objectius principals han estat intentar mantindre l’actual teixit artesanal així com millorar la imatge de Manises com a referent de la ceràmica. D’altra banda, es tractarà de millorar i ampliar el Museu. A més, altre objectiu que es vol assolir des d’aquesta regidoria és la millora de la Festa i Cavalcada de la Ceràmica.

Es va informar a aquestos col·lectius sobre la modificació de l’IBI que suposarà una reducció del 50% tant per als ceramistes, tant per a les empreses de nova creació com per a les ja existents.

També es va arribar a la conclusió de que aquest any coincidint amb l’aniversari de l’Escola de Ceràmica de Manises i del Museu es realitzaran diverses activitats com exposicions o jornades ceramistes per tal de reforçar i rellançar aquest sector tradicional de la nostra ciutat.

Per últim, es tractarà de revisar i unificar els estatuts referents a les associacions ceramistes amb la finalitat de mantindre i millorar l’actual teixit artesanal i productiu. El pròxim 19 de febrer a Manises tindrà lloc la reunió de la AeCC a la qual acudiran els representants de diferents ciutats espanyoles de la Ceràmica per a celebrar la reunió de l’executiva i tractar els temes d’interés i actualitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.