Manel Alonso presenta el seu llibre ‘Somriures de la pena’ amb un passeig literal i literari per Pouet

0
77
Bankia

Una vegada més, l’Andana, en col•laboració amb l’escriptor de Puçol, Manel Alonso i Català, ha organitzat la presentació del seu darrer llibre, ‘Somriures de la pena’. Serà aquest proper divendres 25 de març a les 20.00 hores, al saló d’actes del sindicat agrícola de Puçol (al carrer Sant Joan, 93).

L’acte es dividirà en dos parts: la primera es durà a terme al sindicat on serà presentat el llibre de forma oficial pel periodista Xavier Aliaga i on també intervindran Xavier Alcàsser, com a membre de l’associació l’Andana i Manel Alonso i Català per tancar l’acte de presentació.

A continuació, a la segona part, tots els assistents a l’acte baixaran al carrer per fer un passeig literal i literari per un dels carrers del casc antic de Pouet, on es llegiran diversos fragments del llibre presentat i es projectaran imatges a les façanes de les cases per acompanyar les lectures.

Finalment, i per tancar l’acte com cal, es cantaran diverses albades, composades moltes d’elles per Manel Alonso, a un dels emplaçaments més característics de Pouet com és la ‘torreta’ del carrer Sant Pere.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here