La Mancomunitat de l’Horta Sud confirma l’eliminació dels fotorrojos el proper 28 de febrer

1499

La Mancomunitat de l’Horta Sud no renovarà el contracte amb l’empresa que gestiona les sancions per saltar-se semàfors, mitjançant càmeres de fotorrojos, a les localitats que es van adherir fa quatre anys.

fotorrojosD’esta manera Beniparrell, Catarroja, Massanassa, Picanya i Sedaví, voran en breu la desconnexió i retirada de les càmeres sancionadores en acabar el mes de febrer, ja que el contracte finalitza el dia 28 del mateix mes.

Una mesura que es va posar en marxa en 2015 per a la tramitació de sancions per infraccions a les normes de mobilitat urbana, i ha detectat un total de 64.539 sancions amb una recaudació de 4.679.969,71 euros.

El final dels fotorrojos

La mesura ha creat polèmica des de la seua implantació, en juliol de 2015, en els cinc municipis de la comarca que van signar l’acord.

Un contracte que es va intentar rescindir per algún dels consistoris, sense èxit. El tema, de fet, va arribar a passar pels tribunals, amb recursos dels conductors, però finalment s’ha hagut d’esperar a la finalització del compromís signat per la presidenta impulsora del servei, en aquell moment alcaldessa popular de Catarroja.

El El president de la Mancomuntiat, Carlos Fernández Bielsa, ha confirmat la mesura d’eliminar els fotorrojos “herencia de l’anterior equip de govern del Partit Popular. “ El president actual destaca que “en este mandat sí que s’han posat en marxa mesures en materia de mobilitat que ajudaran a millorar la situació, com ara al.legacions conjuntes pels autobusos metropolitans o l’elaboracio d’un gran Pla Estratègic que millorarà el teritori i els servicis a l’Horta Sud”.

Ara, amb esta decisió ferma, “per fi podem dir-li adéu a una de les decisions més polèmiques que va prendre el PP. Els fotorrojos s’han acabat”, segons Bielsa.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.