Maig enregistra un increment de les famílies ateses al repartiment mensual de menjar de Càritas

0
83

A Cáritas de la Parròquia Sant Roc continuen arribant cada vegada més famílies que no tenen l’imprescindible per a viure dignament. En el mes de maig hi ha hagut un increment de persones que han acudit. Així, han sigut 12 famílies més les ateses en el repartiment mensual i quatre famílies més en el menjador social.
Això significa que s’està donant de menjar mensualment entre el menjador i el repartiment a 350 persones: 100 lots mensuals en el repartiment i 2.160 racions mensuals en el menjador.

Aquest servei suposa un cost mensual de 6.200 euros que es cobreix amb l’aportació de més espècies del Banc d’Aliments, un 60%; el 6, 8% de l’Ajuntament i el 32, 8% de la parròquia a través dels donatius.

Des de la Parròquia treballen desinteressadament per a poder pal•liar les necessitats dels més desfavorits. Fins i tot s’ha creat un taller d’ocupació per a guiar-los en la seua incorporació al mercat laboral. La col•laboració dels voluntaris i l’ajuda incondicional del retor és fonamental per a ajudar als més necessitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.